Home
Even voorstellen Diensten Projecten Contact


Hallo,

Ik ben Rob Donderwinkel, sinds 2016 de trotse eigenaar van Klusbedrijf Rob.
Hoewel mijn bedrijf nieuw is, is mijn ervaring met klussen groot. Mijn vader is een vakkundig installateur en aannemer, waar ik veel van geleerd heb. In mijn jeugd is mijn passie voor werken met mijn handen gevormd. Op de MTS heb ik veel technische kennis opgedaan.

Ik renoveerde in de afgelopen jaren drie van onze eigen huizen. Ook werd en word ik door vrienden en familie vaak benaderd als klusser. Ik heb voor hen veel verschillende projecten gerealiseerd. Deze klussen kregen de laatste jaren een steeds serieuzer karakter. Hierbij heb ik steeds meer ervaring opgedaan met vrijwel alle facetten van bouwen. Daarom heb ik, na de afronding van onze laatste eigen verbouwing, besloten dat ik mijn kennis en kunde wil inzetten in mijn volwaardige klusbedrijf. Als u besluit van mijn diensten gebruik te maken, gaat u dus absoluut in zee met een ervaren vakman.

Ik verdiep mezelf graag in de nieuwste inzichten rondom materiaalgebruik en technieken. Hierdoor kan ik u goed adviseren over elke soort klus. Hierbij pas ik creatieve oplossingen toe en denk ik nét even verder mee dan voor de hand ligt. Als u dit wenst gebruik ik het liefst zoveel mogelijk duurzame bouwmaterialen bij mijn projecten. Want dit is volgens mij een absolute voorwaarde voor bouwen in de toekomst.

Ik hoop u graag als nieuwe klant te ontmoeten!