Home
Even voorstellen Diensten Projecten ContactOnderhoud en kleine klussen
Verbouwingen
Badkamers
Timmerwerk en afbouw
Meubels en decoratie
Schilderwerk binnen en buiten, een klemmende deur of een lekkende kraan? U kan het vaak zelf, maar komt er maar niet aan toe! Vaak zijn dit klussen die lang blijven liggen en ongemerkt zorgen voor veel ergernis.

Ook voor deze kleinere klussen kunt u bij mij terecht. Bel mij meteen en u bent verzekerd van een snel resultaat.

Ook bij spoedklussen zoals een lekkage verleen ik snel 'eerste hulp'. 
Heeft u een nieuw huis gekocht of denkt u er over uw bestaande woning te verbeteren?
Ik heb ruime ervaring in grotere verbouwingen!

Van het volledig strippen van een huis en opnieuw inrichten naar moderne standaarden - tot een volledig nieuwe aanbouw in houtskeletbouw.

Voor grotere projecten met veel installatiewerk, werk ik samen met een erkend installatiebedrijf.
U wilt eindelijk eens die oude badkamer aanpakken? Ik kan u prima adviseren over de mogelijkheden. Is het nodig alles te slopen of kan er misschien over de oude tegels heen getegeld worden? Moeten er leidingen verplaatst worden? Wel of geen inloopdouche?

Badkamers zijn een vakgebied apart met veel valkuilen. Er is veel ervaring nodig om vakkundig een mooie badkamer te creeŽren Die ervaring kan ik u bieden.

Een oude zolder isoleren en afwerken tot een mooie en bruikbare ruimte? Of een veranda of schuur in uw tuin? Hier draai ik mijn hand niet voor om!

Timmerwerk kan heel divers zijn. Ook voor het plaatsen van nieuwe kozijnen of afhangen van deuren kunt u bij mij terecht. Of wat dacht u van het aanbrengen van inbraakwerend hang- en sluitwerk? Ik zet mij graag in voor uw veiligheid en comfort.
U zoekt een meubel op maat? Ingebouwd of in een bepaalde eigen stijl? Dan bent u bij mij aan het goede adres!

Ik kom graag langs om uw wensen te vertalen in een ontwerp. Ik maak vervolgens een uniek meubelstuk voor u op maat.Bekijk hier mijn projecten